+385 (0)1 4811 036 +385 (0)98 9688 830 info@avio.hr

Jeftine avio karte

Jeftine avio karte

Kako pronaći jeftine avio karte

Kako pronaći najjeftinije avio karte? Tražite jeftine avio karte?

Kroz naš online rezervacijski sustav, u samo nekoliko koraka možete rezervirati najjeftiniju avio kartu.

U sljedećih par koraka objašnjen je postupak za pronalazak i rezervaciju najjeftinije online avio karte:

  • U tražilicu koja se nalazi na naslovoj stranici odaberite destinaciju i datume putovanja. Ako tražite što jeftiniju avio kartu, a imate mogućnost da zbog niže cijene promijenite datume odlaska/povratka označite +/- kvadratić. Označite točan broj putnika.
  • Kliknite “Pretraži”
  • Kao rezultat dobit ćete sve opcije koje postoje za Vašu destinaciju i cijene, od najniže do najviše.
  • Nije potrebno ponavljati više puta istu pretragu avio karata, jer će Vam sustav uvijek izbaciti iste cijene (postoji mogućnost da cijene koje ste maloprije vidjeli nakon sljedećih pretraga budu nedostupne zbog toga što su se u međuvremenu popunila sva raspoloživa mjesta po toj cijeni).
  • Ako Vam neka od opcija odgovara i želite kupiti avio karte, izaberite opciju avio karte koja Vam odgovara.
  • U samo par koraka, nakon upisivanja imena putnika, doći ćete do posljednjeg koraka – plaćanja Vaše avio karte. Izaberite plaćanje koje Vam najviše odgovara.
  • Nakon napravljene rezervacije, putem e-maila ćete dobiti potvrdu rezervacije s instrukcijama za plaćanje, kao i točan rok za krajnju uplatu avio karte.

Low cost avio karte i avio kompanije (najpoznatije)

EasyJet – Britanska niskotarifna avio-kompanija EasyJet osnovana je 1995. godine. Sjedište kompanije je Luton aerodrom u Londonu.
Avio-kompanija EasyJet najveća je avio-kompanija u Velikoj Britaniji i po broju putnika druga po veličini low-cost kompanija u Europi (poslije Ryanair-a).
Kompanija ima 23 baze u Europi i zapošljava više od 8.000 ljudi.

Wizz Air, mađarska low-cost avio-kompanija osnovana 2003. godine. Wizz Air Grupa, posluje kroz dvije avio-kompanije Wizz Air Mađarska i Wizz Air Ukrajina. Kompanija trenutno ima više od 1.600 zaposlenih. Sjedište kompanije je u Budimpešti, ali se poslovanje obavlja preko baza u 15 zemalja.

Elektronske avio karte

Nekada su avionske karte bile ukoričene, a na naslovnoj stranici nalazio se natpis i logotip avio kompanije.
Svaka avio karta predstavljala je identitet aviokompanije i svaka avio kompanija imala je svoje vlastite avio karte.
Tu su se nalazila i uputstva za putnike, skice prtljage sa propisanim dimenzijama i razne druge obavijesti.
Prema odluci Međunarodnog udruženja avioprijevoznika koje okuplja 240 aviokompanija od 2007.g. ove karte su se prestale koristiti i uvedene su elektronske aviokarte.
Eliminiranje papirnih karata donijelo je značajno smanjenje troškova avio kompanije, a posljedično i smanjenje cijena u avio prometu.
Međunarodno udruženje za zračni promet (IATA) je procenilo da će putnicima na taj način olakšati i ubrzati check-in, ili će im omogućiti self check-in, olakšati promjenu datuma, …

Egipat-Hurghada iz Ljubljane

Egipat i dalje ostaje naša top destinacija u kojoj možete uživati u moru i suncu tokom čitave godine. Odlične plaže, odlični hoteli, vrhunska all inclusive usluga i raznolika ponuda interesantnih izleta garancija su vašeg odmora iz snova.

Smjer: Ljubljana-HRG/SSH-Ljubljana
Cijena: već od 435,00€

Akcija! – Dubai, Zanzibar, Male, Colombo, Pattaya, Krabi

U tijeku je naša posebna akcija FLY DUBAI letova na ekonomskoj i bussines klasi za Dubai, Zanzibar, Male, Colombo, Pattaya, Krabi  i vrijedi za prodaju do 29.05.2023. u 12:00 sati (podne).  

Smjer: Zagreb - Dubai/Zanzibar/Male/Colombo/Pattaya/Krabi - Zagreb
Cijena: već od 486,00€

KUBA – Varadero – povratne avio karte, akcija iz Beča!

Nakon pandemije, turizam na Kubi je ponovno oživio i Varadero je ponovno jedno od najtraženijih ljetovališta. U lipnju nudimo vrlo povoljne cijene povratnih avio karata sa polaskom iz Beča.

Smjer: Beč - Varadero - Beč
Cijena: već od 690,00€