+385 (0)1 4811 036 +385 (0)98 9688 830 info@avio.hr

Last minute i low cost zrakoplovne karte

Last minute i low cost zrakoplovne karte

Jeftine avio karte

Kliknite ovdje za pretragu – AVIO KARTE LAST MINUTE, CHARTER , LOW COST!

Osim rezervacije i najpovoljnijih cijena avio karata Avio.hr Vam može ponuditi i kompletne turističke aranžmane po najpovoljnijim cijenama.

Provjerite najveći izbor lastminue putovanja na našoj novoj web stranici!

Na našoj web stranici www.LastMinuteCentar.com koja nudi avio karte i putovanja po najpovoljijim cijenama možete pronaći najveći izbor:

  • Egzotičnih destinacija i dalekih putovanja
  • Europskih putovanja
  • Putovanja po Mediteranu
  • Putovanja u svjetske gradove i metropole
  • Bračnih putovanja i putovanja za dvoje
  • Božićnih i novogodišnjih putovanja
  • Skijanja i zimovanja
  • Krstarenja

Uz garanciju najnižih cijena na tržištu, nudimo odabir i rezervacije aranžmana iz Vašeg doma (online rezervacije!). Opise, lokacije i fotografije hotelskog smještaja možete pronaći direktno na našem webu, a uvijek Vam je dostupna i podrška našeg stručnog osoblja!

Direktni pristup u sustav pretrage najjeftinijih avio karata.

Za rezervaciju hotela kliknite ovdje:

REZERVACIJA HOTELA

Ako želite osiguranje za vrijeme vašeg putovanja, kliknite ovdje:

PUTNO OSIGURANJE

Jeftine (low cost) avio karte učinile su putovanje avionom dostupnim za sve putnike. Low cost avio kompanije trude se na sve moguće načine smanjiti cijene aviokarte, uglavnom na način da isključite sav nepotreban luksuz. Jedino gde se ne štedi je na sigurnosti putnika i letova, oni su i dalje na najvišoj razini.  Nema besplatnog jela i pića u avionu, nema luksuznih kabina i klasa, svi putuju zajedno i nema numeracije sjedala. Naravno, doplate su moguće. Da biste kupili low cost avio karte što jeftinije morate ih rezervirati što ranije, te po mogućnosti izbegavati putovanje vikendom i praznicima. Pratite nas na našoj facebok stranici kako biste mogli biti informirani o svim akcijskim prodajama i akcijama koje uvijek uključuju mnoštvo pogodnosti.

Low cost jeftine aviokarte kupuju se isključivo online.

Jeftine avionske karte kupuju se online. Na taj način izbjegavaju se dodatni troškovi prodaje tiskanih avio karti. Nakon što izaberete, rezervirate i platite svoju avio kartu, zavisno od opcije koju ste izabrali, dobit ćete email poruku sa svim važnim podacima u vezi s vašim putovanjem – termin, destinacija, itd. Iako printanje karte nije obavezno i dovoljno je na aerodromu pokazati identifikacijski dokument (putovicu), sugeriramo ipak da svoju kartu isprintate na običnom papiru, kako biste izbegli eventualne probleme.

Obratite pažnju na dozvoljenu veličinu prtljage low cost avio kompanije.

Niska cijena avio karte ima i neka ograničenja, pa morate dobro obratiti pažnju na količinu prtljage koju nosite sa sobom. Svaka low cost avio kompanija ima točne dimenzije prtljage koju je dozvoljeno ponijeti sa sobom kao kabinsku prtljagu. Svako prekoračenje se dodatno plaća. Doplata zavisi od prekoračenja.

Jeftine avio karte (Low cost) u našoj ponudi.

Avio.hr nudi vam karte za veliki broj low cost letova. Najpoznatije low cost kompalije su: Wizz Air, EasyJet, Pegasus, Airlines, Vueling, Flydubai, Norwegian, Germanwings, Ryanair, Air Cairo, Transavia, Condor, Fly Niki, Jetairfly, AirBaltic, Tuifly, Smart Wings, Jet2holidays, Aer Lingus, Flybe, itd.

Egipat-Hurghada iz Ljubljane

Egipat i dalje ostaje naša top destinacija u kojoj možete uživati u moru i suncu tokom čitave godine. Odlične plaže, odlični hoteli, vrhunska all inclusive usluga i raznolika ponuda interesantnih izleta garancija su vašeg odmora iz snova.

Smjer: Ljubljana-HRG/SSH-Ljubljana
Cijena: već od 435,00€

Akcija! – Dubai, Zanzibar, Male, Colombo, Pattaya, Krabi

U tijeku je naša posebna akcija FLY DUBAI letova na ekonomskoj i bussines klasi za Dubai, Zanzibar, Male, Colombo, Pattaya, Krabi  i vrijedi za prodaju do 29.05.2023. u 12:00 sati (podne).  

Smjer: Zagreb - Dubai/Zanzibar/Male/Colombo/Pattaya/Krabi - Zagreb
Cijena: već od 486,00€

KUBA – Varadero – povratne avio karte, akcija iz Beča!

Nakon pandemije, turizam na Kubi je ponovno oživio i Varadero je ponovno jedno od najtraženijih ljetovališta. U lipnju nudimo vrlo povoljne cijene povratnih avio karata sa polaskom iz Beča.

Smjer: Beč - Varadero - Beč
Cijena: već od 690,00€