+385 (0)1 4811 036 +385 (0)98 9688 830 info@avio.hr

Poslovna putovanja

Poslovna putovanja

Organizacija poslovnih putovanja

Putnička agencija LastMinuteCentar.com & Avio.hr pruža usluge organizacije poslovnih putovanja. Nudimo poslovnu suradnju vezano uz izdavanje najpovoljnijih avio karata na tržištu, rezervacije hotela, i drugih usluga vezanih uz organizaciju poslovnih putovanja.

Ukratko o nama:

Kao pružatelj usluga u turizmu na hrvatskom tržištu smo prisutni više od 15 godina. Ovlaštena smo agencija za izdavanje avio karata, (član IATA) sa  svim potrebnim licencama i surađujemo sa velikim brojem renomiranih tvrtki iz Hrvatske i inozemstva. Naš avio tim ima veliko iskustvo u vođenju rezervacija i prodaji avio karata (neki i preko 20god.).

Važno je znati da različite agencije imaju različite načine obračuna konačnih cijena avio karata. Bez obzira na istaknuti iznos naknade za izdavanje avio karte, cijena avio karte s naizgled nižom naknadom u konačnici može biti znatno skuplja!

Popis najčešćih usluga:

 • rezervacija i prodaja avio karata u domaćem i međunarodnom prometu
 • rezervacije hotelskog smještaja
 • rezervacije vozila /rent a car-a
 • rezervacije željezničkih i trajektnih karata
 • putno osiguranje
 • informacije o viznom režimu pojedinih država

SEGMENT PRUŽANJA USLUGA:

 • prodaja zrakoplovnih karata
 • rezervacije i prodaja hotelskog smještaja
 • rezervacija usluge najma vozila
 • organizacija poticajnih, tzv. “incentive” putovanja
 • organizacija sastanaka, event-a i kongresa u Hrvatskoj i inozemstvu
 • organizacija odlaska na tečajeve stranih jezika u inozemstvu
 • posebno pripremljeni programiza grupe i individualne putnike prema njihovim jedinstvenim željama
 • daleka putovanja
 • krstarenja
 • usluge ishođenja viza
 • paketi putnog osiguranja
 • savjetovanje vezano uz putovanja

Avio karte

Nudimo najpovoljnije trenutačno dostupne tarife. Ako imate potrebe za većim brojem zrakoplovnih karata na određenoj destinaciji ili s određenim zrakoplovnim kompanijama, možemo za vas pokušati dogovoriti posebne uvjete i korporativne cijene direktno od zrakoplovne kompanije. Također vas možemo uključiti u frequent flyer programe pojedinih zrakoplovnih kompanija prema kojima možete ostvariti dodatne pogodnosti.

Hotelski smještaj

HIT Turizam d.o.o., putnička agencija je u mogućnost pružiti vam uslugu rezervacije hotelskog smještaja na način da se isti plati direktno Hit Turizmu, a putnik će dobiti vaučer za boravak u hotelu. Prednost plaćanja putem vaučera je u tome što smo na taj način u mogućnosti dati povoljnije cijene od onih kada putnik plaća smještaj na licu mjesta. Za ovakav način rezervacije HIT Turizam d.o.o. ne naplaćuje dodatni trošak rezervacije smještaja. U svakom trenutku ponudit ćemo najpovoljnije dostupne cijene smještaja. Otkaz rezervacije hotela ovisi o pravilima hotelijera od slučaja do slučaja, ali u pravilu je moguć 7 dana prije puta bez storno troškova, osim iznimno, u vrijeme održavanja sajmova, kongresa i velikih priredbi. Kod svake rezervacije posebno ćemo naznačiti uvjete otkaza.

Najam vozila i ostale usluge

HIT Turizam d.o.o., putnička agencija nudi uslugu rezervacije vozila u zemlji i inozemstvu, uz ponudu optimalne varijante najma, ovisno o kategoriji vozila, osiguranju, dodatnoj opremi i slično. Kod najma vozila možemo izvršiti rezervaciju uz plaćanje direktno Hit turizmu a putnik će dobiti voucher za najam automobila. (uz moguću doplatu na licu mjesta nakon konačnog obračuna kilometraže i drugih dodatnih troškova).

Referentna lista klijenata:

Referentna lista sadrži brojne gospodarske subjekte, renomirane tvrtke iz RH i inozemstva i državne ustanove. Detalji mogu biti dostavljeni na upit.

Ponudu možete zatražiti na e-mail info@test.avio.hr ili info@lastminutecentar.com

Egipat-Hurghada iz Ljubljane

Egipat i dalje ostaje naša top destinacija u kojoj možete uživati u moru i suncu tokom čitave godine. Odlične plaže, odlični hoteli, vrhunska all inclusive usluga i raznolika ponuda interesantnih izleta garancija su vašeg odmora iz snova.

Smjer: Ljubljana-HRG/SSH-Ljubljana
Cijena: već od 435,00€

Akcija! – Dubai, Zanzibar, Male, Colombo, Pattaya, Krabi

U tijeku je naša posebna akcija FLY DUBAI letova na ekonomskoj i bussines klasi za Dubai, Zanzibar, Male, Colombo, Pattaya, Krabi  i vrijedi za prodaju do 29.05.2023. u 12:00 sati (podne).  

Smjer: Zagreb - Dubai/Zanzibar/Male/Colombo/Pattaya/Krabi - Zagreb
Cijena: već od 486,00€

KUBA – Varadero – povratne avio karte, akcija iz Beča!

Nakon pandemije, turizam na Kubi je ponovno oživio i Varadero je ponovno jedno od najtraženijih ljetovališta. U lipnju nudimo vrlo povoljne cijene povratnih avio karata sa polaskom iz Beča.

Smjer: Beč - Varadero - Beč
Cijena: već od 690,00€