+385 (0)1 4811 036 +385 (0)98 9688 830 info@avio.hr

Zanzibar u proljeće- povoljni letovi sa 1 presjedanjem!

Posted on: 10 veljače, 2021 by goran.ratkovic

Zanzibar je otok predivnih plaža, od kojih neke s pravom nose epitet najljepših svjetskih plaža (Nungwi i Kendwa).  Otok je smješten u Indijskom oceanu nedaleko od istočne obale Afrike, a  teritorijalno pripada državi Tanzaniji. Zanzibar je otok predivnog tirkiznog mora i fascinantnog podvodnog svijeta, tako da je pravi raj za ronioce i ljubitelje podmorja. Svojim nepreglednim plažama od bijelog pijeska i mnogobrojnim koraljnim grebenima je pravi mamac za turiste i jedno od najtraženijih odredišta iz naše ponude. Zbog mnogobrojnih začina koji se uzgajaju na otoku zovu ga još i ”otok začina”.

AKCIJA! Povratna avio karta Zagreb-Istanbul-Zagreb!

Posted on: 13 prosinca, 2017 by goran.ratkovic

Istanbul, najveći grad Turske, jedini je grad na 2 kontinenta. Smješten je na Bosporskom tjesnacu i dijeli Europu od Azije. Ovaj impresivan grad sa preko 15 miliona stanovnika poznat je i kao Carigrad ili Stambul.  Nekadašnja je prijestolnica triju velikih carstava – rimskog, bizantskog i otomanskog. Mjesta koja, svakako, morate posjetiti u Istanbulu su Grand Bazaar, Aja Sofija, Plava džamija i palača Topkapi.

 

 

AKCIJA! Dominikanska Republika – Povratne avio karte!

Posted on: 7 rujna, 2017 by goran.ratkovic

Dominikanska Republika jedna je od najvećih karibskih država. Sinonim za Dominikansku Republiku su prepoznatljive duge pješćane plaže Punta Cane i La Romane, glavnih turističkih odredišta. Punta Cana je glavno turističko odredište Dominikanske Republike s velikim brojem hotela poznatih po iznimno kvalitetnoj all inclusive usluzi i prekrasnim pješčanim plažama od kojih je najpoznatija Playa Bavaro.